- Vi må ha tre poeng, jeg er ikke i tvil. Da vil vi være på rett vei. Vi har ikke råd til å avgi flere poeng til Elverum og de andre topplagene, sier Yabré, som mener det vil være avgjørende å slå tilbake på første forsøk.

- Det er veldig viktig å slå tilbake nå med en gang. For å nå målet vårt om opprykk er denne kampen svært viktig. Vi trenger tre poeng, og det er alle enige om, sier kapteinen.

Vil ikke skuffe fansen

Det var mange skuffede supportere etter tapet mot Eidsvold Turn. Yabré mener fansen skal på få lov til å være irriterte, men lover å gjøre det godt igjen.

- Vi må definitivt vise dem at vi er bedre enn det vi viste i går. Supporterne skal få lov til å være skuffet, for vi er like skuffet over tapet. Men vi skal komme tilbake sterkere. Vi trenger dem, og håper de vil fortsette å støtte oss, sier Yabré.

- Var det for høye forventninger til HamKam før sesongen?

- Nei, det var ikke for høye forventninger til oss. HamKam er en stor klubb, og selvfølgelig har fansen store forventninger til oss, og vi krever mer av oss selv enn vi har vist. Presset burde motivere oss, ikke hemme oss, sier midtstopperen.

Serien er viktigst

Selv om han gjerne skulle sett laget videre i norgesmesterskapet, er han klar på at lørdagens kamp er mye viktigere enn 1. runde-kampen mot Turn.

- Vi er skuffet over å ha røket ut i 1. runde i cupen,  men vi må glemme cup-kampen og fokusere på lørdagens kamp. For meg er den klart viktigst. Målet vårt denne sesongen var ikke å vinne cupen, men å rykke opp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.