Vegard Skogheim og trenerapparatet i HamKam vil nå ta en prat med Lars Øvernes for å løse keeperproblemet.
Skogheim var oppgitt over at de ble felt av enda en keepertabbe. Og han var grinete på hele laget som han nå føler svikter og ikke lever opp til det som kreves for å prestere for HamKam.
- Det blir for store konsekvenser av tabbene, sier Skogheim.
- Har dere hentet riktig keeper?
- For framtida har vi det, men akkurat nå er det for mange tabber. Vi må bare bakke ham opp nå og bygge ham opp videre. Vi har ingen pengepung til å hente etablerte keepere, sier Skogheim som slaktet hele laget etter tapet mot Mjøndalen.
- Vi har gjort en for dårlig jobb siden Ranheim-kampen. Akkurat nå er vi Adeccoligaens dårligste lag. Vi må ikke tro vi er bedre enn det vi er. Det er ikke noe poeng i å se på tabellen. Den sier ikke noe om det nivået vi er på nå.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.