HAMAR: Markus Ringberg var kraftig oppgitt i Bodø forrige helg. I går var HamKam mer til å kjenne igjen.

- Det var en mye bedre innstilling i dag. Vi var kompakte i 70-75 minutter og Viking skapte ikke mye. Men vi køddet det til og slapp inn mål igjen. Vi får aldri ro i laget på slutten. Det må vi bli bedre på, sier HamKam-kapteinen.
Hva har dere gjort i uka etter Bodø-kampen?
- Ikke noe spesielt. Jeg vet ikke om vi har et Bodø-kompleks, men vi har vært stabile i vinter og var tilbake på et bedre nivå i dag. Det at Viking la opp taktikken etter oss ble bra for oss. Da fikk vi spille på det vi er gode på.
- Men igjen slipper dere inn to mål etter dødball.…
- Ja, det er ikke bra. Vi skal få renset unna de ballene der. I stedet var vi for slappe. Men vi scoret flest og vant. Det var deilig å få i gang spissene og Güven. Det er viktig for dem alle, sier Ringberg, som sendte HamKam i ledelsen - på en herlig heading på John Anders Rises perfekte frispark..
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.