• SLAPP FEIRING: Avgjørende finalescoring til tross: HamKams guttelag holder jubelen på et behersket nivå. 15- og 16-åringene er seiersvante. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Les saker og se videoer fra alle finalene her.

Briskebyturneringen endte med pokal og jubel for HamKams guttelag. 15- og 16-åringene mister ikke bakkekontakten av den grunn. 

Det har de gjort for lengst.

- Det var som forventa, sier keeper Lars Gjendal selvsikkert.

- Vi hadde vel egentlig vunnet før turneringa startet, tilføyer Martin Vik Gregor.

Overraskende vanskelig

Det seiersvante HamKam-laget fikk det likevel tøft i årets utgave av Briskebyrturneringen.

- Det var aldri voldsom dominans, slik vi hadde trodd det skulle bli. Jeg tror vi undervurderte samtlige motstandere og gjorde det vanskelig for oss selv, sier Gjendal. 

I semifinalen kunne Kamma-gullguttene fort røket ut på hjemmebane.

- Da var det ekstraomganger og straffemisser, forteller sisteskansen.

Se seiersintervjuet øverst på siden.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.