FAGERNES: I går manglet tre nye spillere for HamKam. Vegar Bjerke (lyske), Marius Gullerud (strekk i leggen) og Jan Michaelsen (vridning i kneet) var alle med mot Vålerenga, men uaktuelle i går. Stopperduoen Arnar Førsund og Juha Pasoja bekledde de to sentrale midtbanerollene mot Valdres.

Ingen andre klubber er i nærheten av å være så utsatt for skader som HamKam.
- Vi gjør noe feil. Det begynner å bli tydelig. Men jeg vet ikke hva det er, sier Markus Ringberg.
Fysioterapeut Hans Noet mener det er mange årsaker til alle skadene.
- Det er et sammensatt problem. Vi har altfor mange skader, så ferien kommer beleilig sånn sett. Vi har tanker om hva som er galt. Noen årsaker kan vi påvirke, andre ikke. Dette er noe som vurderes hele tiden, sier Noet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.