Bærum - HamKam 3-3

De to siste årene har HamKam havnet langt bak opprykkslagene Kongsvinger og Elverum.

Da Kongsvinger rykket opp i 2015, havnet grønnbuksene 22 poeng bak dem.

I fjor skilte det åtte poeng mellom Elverum og HamKam.

Grønnbuksene leder fortsatt divisjonen, men det skiller kun ett poeng ned til Alta.

Truls Jevne Hagen mener det er styrketegn for ligaen.

– Jeg har ikke noe godt svar på hvorfor vi ikke klarer å stikke, slik som Kongsvinger og Elverum gjorde. Vi var for dårlige og tok for få poeng da vi møtte de lagene– og det gjorde reisen deres lettere, sier Jevne Hagen og legger til:

– Vi har kun tapt sju poeng så langt, og de andre er bedre. Det er vanskeligere å få stor avstand i år, sier lørdagens store spiller.

spøkelse

Tidligere har HamKam slitt med å klare å holde på ledelser.

Men etter at Kevin Knappen tok over skuta, har laget klart å snu den trenden.

Lørdag var problemet tilbake, da Bærum utlignet på overtid.

– Det var som et gufs fra fortiden. Vi har blitt langt bedre på å stenge kamper. Men det klarte vi ikke denne gangen. Det er surt, men vi skal slå tilbake neste helg, sier Jevne Hagen.

Søndag kommer Alta, som ligger nærmest Kamma på tabellen, på besøk til Briskeby.

– Alta-kampen blir en fin måte for oss å slå tilbake på. Dersom vi slår dem, har vi fire poeng ned. Og da har vi god kontroll igjen.

servitør

Jevne Hagen står oppført med fem målgivende pasninger på de siste to kampene.

– Jeg føler at formen min er grei om dagen, ja, sier Jevne Hagen.

Han har spilt høyreback, sentral midtbane og høyreving den siste tiden.

– Det er forskjell på rollene, men jeg prøver bare å bruke foten min så godt jeg kan. Jeg har ikke gjort så mye annerledes, men jeg har hatt god uttelling i det siste, forteller Jevne Hagen til HA-sporten.

knappen-ros

Kevin Knappen, som ikke var fornøyd etter kampen (se egen sak), er positiv i omtalen av Hagen.

– Han fortsetter å gi oss målpoeng. Og han fortsetter å gi oss gode muligheter med foten sin. Men det er også godt gjort å score på sjansene han gir oss.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.