HamKam - Strømmen 3-2:

HamKam vant endelig en seriekamp i 2018. 

Etter fem seriekamper på rad uten seier, løsnet det mot Strømmen. 

Kamma ledet 1-0 etter første omgang, men Strømmen snudde til 1-2 i løpet av få minutter av den andre omgangen.

Men så våknet Kamma, og Simen Bolkan Nordli sørget for to scoringer og tre poeng til grønnbuksene. 

Det gledet Kevin Knappen, som har sett laget gått på noen smeller denne sesongen.

- Viser bra moral

- Det er veldig, veldig godt. Det har alt å si når du leder, og får to imot, kommer under og så klare å komme tilbake igjen. Det er svart hvitt i fotballen. Enten så blir det en stusslig lørdag kveld, eller en veldig fin lørdag kveld, gliser Knappen.

På spørsmål om hva han synes om moralen laget viser, etter at Strømmen snur kampen til 1-2, svarer han:

- Der er vi sterke. Vi har fått noen smeller i de foregående kamper. Å snu det når du er i flytsonen, det er greit nok. Men her har vi fått noen trøkker imot, og vi får en til her nå, men så er vi også klar over at vi har ett hjemmetap på to år. Selv om vi skal være uheldige, så skal vi slå hardt tilbake. Det viser bra moral i laget.

Kristian Lønstad Onsrud sørget for 1-0 for Kamma. Og for en scoring det var.

Brassespark opp i vinkelen, og kanskje er årets scoring i 1. divisjon allerede scoret. 

- Det var utrolig deilig! Det er tidlig i matchen, og vi har havnet bakpå i flere kamper. Det er deilig å få 1-0 der, det er viktig for resten av matchen. Å få en sånn scoring skjer ikke hver dag, så det er ekstra moro, gliser han.

- En skikkelig «krydderscoring»?

- Ja, det kan man vel kalle det. Jeg må nyte det så godt jeg kan nå, og omstille igjen i morgen. Det er cupkamp mot Sarpsborg 08 på torsdag, og ny seriekamp til helgen igjen. Det er mange kamper nå, og vi får bruke selvtilliten man får av en sånn kamp og bygge videre på det, forteller Lønstad Onsrud. 

Perlescoring

Det tok ikke mer enn 3 minutter før HamKam tok føringen hjemme mot Strømmen, og for en scoring det var! 

Etter en corner havnet ballen til slutt hos kaptein Kristian Lønstad Onsrud. Han var feilvendt mot mål, vippet opp ballen og kastet seg bakover. 

Brassesparket var perfekt utført, og ballen suste opp i vinkelen bak en sjanseløs Stian Bolstad i Strømmen-målet. 

HamKam fortsatte å kjøre på utover i omgangen, og Strømmen slet med å komme til noen store sjanser.

Grønnbuksene produserte flere halvfarlige sjanser, uten at en rufsete Strømmen-keeper ble satt på de aller største prøvene. 

Målrik andre omgang

Strømmen åpnet andre omgang bedre, og etter 51 minutter kom utlikningen.  

Emil Sildnes snappet ballen ute på venstrekanten og så Petter Mathias Olsen i boksen. Pasningen var god, og Olsen banket ballen forbi Lukasz Jarosinski. 

Gjestene ga seg ikke. 

Kun fire minutter senere kom 1-2-scoringen. Nok en gang var det Olsen som scoret etter å ha blitt spilt alene med Jarosinski.

Avslutningen ned i lengste hjørne var dødelig, og gjestene hadde snudd kampen. 

Kamma foretok flere bytter utover i omgangen, og innbytter Aron Leonard Dønnum viste prov på eminente ferdigheter. 

Dønnum dro av to Strømmen-spillere nede på dødlinja, før han fant Simen Bolkan Nordli i boksen. 

Bolkan Nordli hadde en grei oppgave med å sette inn 2-2 med litt over 20 minutter igjen av kampen. 

Kun minutter senere var kampen snudd. 

Petter Vaagan Moen skjøt fra 20 meter, ballen traff en Strømmen-spiller og havnet i beina på Bolkan Nordli. Han hadde helt åpent mål og satte enkelt inn 3-2 til grønnbuksene.

HamKams lag (4-2-3-1): 

Lukasz Jarosinski - Truls Jevne Hagen, Lars Brotangen, Orri Omarsson, Ruben Alegre - Markus Solbakken, Kristian Lønstad Onsrud - Petter Vaagan Moen, Ivar Sollie Rønning, Simen Bolkan Nordli - Abubakar Ibrahim

Benken: Marco Priis Jørgensen, Morten Renå Olsen, Jacob Egeris, Ole Erik Midtskogen, Aron Dønnum, Johnny Per Buduson, Peder Nersveen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.