STANGE: HamKam 2 var helt suverene på Stange-bana i går kveld. Med unntak av Sebino Plaku, stilte grønnbuksene med et rent juniorlag.

- Unggutta gjør en meget god figur, både i denne kampen, og på treninger for tiden. De er verdt å se på, mener HamKam-trener Vegard Skogheim.
Tre juniorer var også med på HamKams treningsopphold i Alvdal denne helga. Håkon Aalmen, Niklas Solhaug og Fredrik Haave Andersen leverte alle solide prestasjoner, i følge Skogheim.
- Å få være med på A-lagstreninger gir mange unge spillere et løft. Flere har tatt mange steg i det siste, og talentutviklingen ser positiv ut for øyeblikket, forteller Skogheim.
Også andre juniorer leverte en god kamp. Kjetil Martinsen har slitt med skader i store deler av sesongen, men i går var han en av banens beste med sitt hat trick. Keeper Dyre Schjerve hadde ikke mye å henge fingrene i HamKam-målet, men 66 minutter ut i kampen, dunket han inn et frispark fra 70 (!) meter.
- I første omgang la jeg merke til at Stange-keeperen ikke var spesielt høy, så om jeg fikk sjansen, var planen å kline til. At jeg scoret var tilfeldig, men det var veldig morsomt, forteller Schjerve.

fotballfakta
Terningkast 1 og 5
Stange - HamKam 2 2-9 (1-5)
STANGE: Tiende serierunde i 3. div, avd. 07.
Stange gras.
Om lag 40 tilskuere.
Mål: 0-1 Kjetil Martinsen (12), 0-2 Sebino Plaku (16), 1-2 Daniel Kulstad (17), 1-3 Plaku (19), 1-4 Martinsen (24), 1-5 Christoffer Snekkervik (27), 1-6 Niklas Solhaug (46), 1-7 Dyre Ekeberg Schjerve (66), 1-8 Plaku (71), 1-9 Martinsen (81), 2-9 Marius Lundby (83).
Gule kort: Aleksander Bakken, HamKam.
Dommer: Trond Nesset, Sand.
STANGEs LAG (4-4-2): Jan Henning Aasen - Tommy Hauge, Kristian Bjørtomt (Marius Lundby fra 62.), Bjørnar Stensen, Andre Bjørndalen - Erik Møller (Stian Finberget fra 75.), Arno Nyhus, Christian Løvås, Daniel Kulstad - Bjørn Andre Torve, Svein Jota (Vegard Maana fra 82.).
HAMKAMs LAG (4-4-2): Dyre Ekeberg Schjerve - Joakim Johansen, Aleksander Bakken, Are Petershagen (Tåle Strindler fra 39.), Fredrik Johansen (Morten Meland fra 70.) - Niklas Solhaug (Nicklas Myhre fra 57.), Håkon Aalmen, Christoffer Snekkervik, Fredrik Haave Andersen - Kjetil Martinsen, Sebino Plaku.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.