• SNAKKER UT: Peter Sørensen snakker om Ståle Solbakken og fotball i dagens Corner.
  • INSPIRASJON: Ståle Solbakken har vært en stor inspirasjon for Peter Sørensen.
    FOTO: NTB Scanpix.

HATVs Corner er høyaktuelle denne uka med et eget eksklusivt intervju med Peter Sørensen om helt andre ting enn det som var temaer på pressekonferansen i går.

Sørensen snakker åpenhjertig om oppturene fra den forrige periodene hans i HamKam og om nedturen da han måtte slutte i AGF Aarhus.

Han forteller også om hvordan han har utviklet seg som trener. Og han innrømmer at han vil spille fotball etter mange av de samme prinsippene som Ståle Solbakken bruker.

– Du kan godt si at Ståle og jeg liker å spille fotball etter de samme prinsippene, sier Sørensen i Corner.

Dansken har stor tro på at han nå skal løfte HamKam fra bunnstriden.

Få med deg hele Corner-sendingen ved å klikke på videoen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.