Sogndal
Det hadde faktisk heller ikke vært mye å si på om HamKam skulle trekt det lengste strået.
Sogndal scoret riktognok først, før HamKam svarte ved Emil Sildnes. Etter å ha gjort en god andreomgang med mye ballinnehav, kom også 2-1-målet for HamKam med fem minutter igjen av kampen. De fleste trodde gjestene hadde sikret seieren, men i siste spilleminutt utlignet Sogndal.
Vegard Skogheim summerer slik:
- Vi hadde litt tempoproblemer de første 15, men likevel er hovedinntrykker veldig solid. Vi spilte oss mer og mer inn i kampen, og da vi får 2-1, så synes jeg vi burde klare å vinne, sier Skogheim, som passer på å rose spesielt midtstopper Christophe Psyché, som var en bauta i Kamma-forsvaret.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.