HamKam - Nybergsund 6-7.

Lars Larsson Jendal fikk sjansen i målet, mens Markus Solbakken startet sentralt på midten i cupkampen mot Nybergsund.

Jendal var veldig skuffet etter kampen. Han mente han burde reddet skuddet som ga 1–2. Sundet-keeper Christopher Lund Tronhus reddet straffesparket fra Solbakken.

– Markus ville ta straffe, og det liker jeg. Han har vært sikker på straffer på juniorlaget over en lang periode. Vi skal ta godt vare på unggutta. De er skuffet nå, men de vil vokse på dette. Vi er et lag, og vinner og taper som et lag. Vi driver spillerutvikling også, sier Kevin Knappen, og fortsetter:

– Unggutta våre er offensive i hodet, og dette er læring på vegen. De takler dette, og vi skal støtte dem alle sammen. Så skal vi komme sterkere tilbake som lag.

Flere store sjanser

HamKam hadde de fleste og største sjansene i cupoppgjøret på Briskeby, men de ble liggende under to ganger – før alt ble avgjort på straffesparkkonkurranse.

– Vi er selvfølgelig veldig skuffet. Vi skal vinne denne kampen klart etter spill og sjanser, men det ville seg ikke. Vi viste bra moral ved å komme tilbake to ganger, men vi må være mer effektive. Vi kan ikke forvente 15–16 sjanser i en kamp for å vinne. Men vi skal jobbe med det, og jeg er helt sikker på at det vil løsne, sier Kevin Knappen.

– Viktig erfaring

Petter Vaagan Moen startet kampen på benken, men kom inn etter en drøy time. Han var involvert i begge HamKam-målene. Først prøvde han seg, sekunder før Sundet lagde sjølmål. Så hadde veteranen innlegget som Ole Erik Midtskogen scoret på: 2–2.

– Vi er dessverre ikke på topp. Det manglet litt energi. Vi kan ikke spille ut noe lag uten skikkelig trøkk. Da er vi veldig gode. Ellers er det ok pluss, sier Vaagan Moen, som startet på benken på grunn av en trøblete akilles.

– Jeg sliter litt, men jeg får behandlinger, og jeg er ikke bekymret. Jeg kjenner kroppen min veldig godt.

Petter Vaagan Moen følte også med unggutta, men mener samtidig at det er en god erfaring.

– Dette er en del av gamet, og en viktig erfaring for dem. Det å kjenne på nervene, og kjenne på skuffelsen. Dette går bra. De er offensive og seriøse gutter.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.