Den tidligere HamKam-spilleren fikk ikke sett kampen, men forteller at han fikk rapporter undervegs og etterpå.

– Resultatene så langt er veldig skuffende, sa Truls Nordby Johansen til HA-sporten i går kveld.

Styrelederen hadde fått med seg at flere var kritiske til trener Kent Bergersens disposisjoner og valg.

– Situasjonen blir vurdert kontinuerlig, og vi fortsetter med det. Vi har ikke planlagt noe møte. Hos oss handler det om løpende kontakt. Nå må vi puste litt. Jeg vil ikke si så mye ut over det, sier styrelederen.

Frustrert og ydmyk trener

– Hva med målet om opprykk?

– Vi har fortsatt et mål om opprykk, men fram til nå har vi ikke sett ut som noe opprykkslag, sier Truls Nordby Johansen.

Trener Kent Bergersen var skuffet, frustrert og veldig ydmyk etter 0–5 mot Elverum.– Det er veldig frustrerende. Det er jeg som har ansvaret, og jeg må gå i meg sjøl. Det går an å finne mange unnskyldninger, men de er uinteressante nå. Jeg har hovedansvaret – og jeg tar ut laget, sier trener Bergersen, og fortsetter:

Grave djupt

– Jeg er avhengig av spillernes tillit. Nå handler det om å finne ut om jeg har det. Jeg må kanskje stille spørsmålet om de har trua på det jeg driver med, om de har forstått budskapet. Vi må ta en skikkelig prat mandag, og grave djupt sammen – hele gruppa, sier Bergersen, og legger til:

– Jeg tviler ikke på meg sjøl.

HA-sporten prøvde å få kontakt med flere spillere i går for en kommentar, uten å lykkes.

– Parodi etter hvert

Bergersen mente det var strykkarakter på alt de hadde pratet om før kampen lørdag. Fokus var duellkraft og aggressivitet.

– Det ble en parodi etter hvert, dessverre, og vi ga bort tre mål. Jeg så for meg en jevn kamp, men dessverre var vi nummer to i alt. Jeg blir jo bekymret etter en slik kamp. Vi visste hva Elverum kom med, men ble straffet knallhardt. Tapet mot Elverum gjør vondt langt inn i sjela.

Les også
SPORT Kommentar Rune Steen Hansen
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.