Ikke før i det 89. minutt fikk HamKam hull på byllen mot Brumunddal og en meget god Emil Holst mellom stengene.

Dala-keeperen reddet 5–6 solide målsjanser, og så lenge ut til å bli matchvinner.

Langt unna toppform

– Seieren satt langt inne. Vi kan vinne med 4-5- mål. Det er spill mot ett mål kampen gjennom. Det er upresist på siste tredelen, men de har ingen muligheter og er knapt på vår halvdel. Vi vil få en del slike kamper i år, og dette ble en tålmodighetsprøve, sier en lettet Knappen.

Han mener laget er langt unna rent formmessig.

– Jeg fikk et svar på at vi er ganske langt unna form rent fysisk, hver enkelt spiller. Ellers må vi fortsatt jobbe med det offensive og få satt det. Jeg synes vi gjør en ok kamp, men ikke noe mer enn det. Jeg savner mer sprut, sier han.

Toppscorer Jevne hagen

Matchvinner Truls Jevne Hagen, som er toppscorer i sesongoppkjøringen, er enig med treneren.

– Førsteomgang var ganske bra, da er vi soleklart best. I Andreomgang er vi ikke i nærheten av det nivået vi kan være på. Da er Dala helt på nivå med oss, uten at de skaper noen ting. De vinner flere andreballer i andreomgangen, og den omgangen er ganske jevn. Vi er litt skarpere og farligere når vi kommer til sjanser, er Jevne Hagens dom.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.