Tirsdag terminerte han kontrakten sin med Nybergsund, og torsdag ble Juan Manuel Cordero klar for HamKam de neste to sesongene.

– Jeg har veldig troen på at de skaper et lag her som kan rykke opp. Etter at jeg fikk omvisning på Briskeby så følte jeg at dette var en profesjonell klubb, sier han.

Han følte seg også sterkt ønsket av Kevin Knappen.

– Kevin var veldig interessert og tok kontakt med meg etter at jeg ble frigitt fra Nybergsund. Når du føler at noen ønsker deg så sterkt, så er det vanskelig å si nei, smiler den raske backen.

Kastet seg rundt

Kevin Knappen er også godt fornøyd med å ha fått på plass Cordero.

– Når vi fikk vite at han var ledig så kastet vi oss rundt med våre samarbeidspartnere for å se om det var mulig. Vi har prøvd oss på ham tidligere, men ikke fått tak i ham. Vi fikk raskt tommelen opp fra våre støttespillere, sier Knappen, som fikk hjelp av eksterne midler for å hente backen.

Ville heller til HamKam

Ifølge Cordero kunne han også ha havnet i Elverum. 23-åringen takket imidlertid nei til muligheten for spill på et høyere nivå, og valgte heller å jakte opprykk med HamKam.

– Elverum har også ringt meg de siste dagene. De visste om interessen fra HamKam, så de ventet bare på min beslutning. Nå vet de hva jeg har bestemt meg for, og jeg har virkelig troen på det prosjektet her på Briskeby, sier han.

Tidligere denne vinteren har HamKam også hentet Kevin Beugre, som også var ønsket hos naboklubben Elverum.

– Det føltes alltid godt å snappe noen foran Elverum. Jeg vet at de har vært på noen andre her, også. Det er godt å vite at vi er attraktive og at de ser mulighetene her. Det gjør Cordero, Kevin (Beugre) og de andre som kommer, forteller Knappen, som ikke tror de henter flere spillere nå.

– Vi er godt rustet og jeg er ganske trygg på at vi har fått inn de rette personene nå, sier Knappen.

Midtstopper Ruben Alegre var torsdag med på sin første treningsøkt med HamKam etter at han ble klar for klubben.

– Det var en hard første økt. Det er veldig bra folk her og det er god atmosfære i laget, smiler Alegre, som lørdag møter gamle lagkamerater i Gjøvik-Lyn til treningskamp.

– Det blir en fin kamp og en god stor for meg, avslutter han.

HA-sporten har forsøkt å komme i kontakt med Nybergsund-trener Jarl Andre Storbæk vedrørende overgangen, men han har foreløpig ikke besvart henvendelsene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.