(HamKam - Elverum 0-0)

HamKam spilte 70 minutter elleve mot ti, men likevel klarte ikke de grønne og hvite å ta tre poeng mot Tore Fossums gutter.

Det irriterte Kevin Knappen.

- Klart jeg er skuffet over resultatet. Jeg synes vi gjør en god kamp, og vi skaper enorme muligheter. Vi  har en i tverrliggeren, bommer alene med keeperen og har flere muligheter, sier han.

annullering

Kampens mest omtalte situasjon kom på tampen av førsteomgangen:

Truls Jevne Hagen slo en dødball gjennom hele feltet, og verken Elverum-målvakt Fredrik Tervaniemi eller HamKam-spillerne klarte å få et touch på ballen - som da gikk i mål.

Linjedommeren dømte offside, og hoveddommer Henrik Andreas Grenå Pettersen stolte på ham. 

HamKam-treneren mener at det var feil.

- Vi har sett gjennom bildene, og det er ikke offside. Vi har marginene imot, sier Knappen.

Dommeren har ikke sett situasjonen på video, og derfor kunne han ikke kommentere situasjonen overfor HA-sporten.

straffe?

Knappen mente også at Emil Dahle skulle hatt straffe i duell med Jonas Enkerud etter rundt 70 minutter. Dahle gikk i bakken, men dommeren lot spillet gå.

- Straffesituasjonen er soleklar, og vi skal ikke klage på dommeravgjørelser. Vi har nok av muligheter til å skape scoringer selv, sier han.

- Jeg ser ikke situasjonen godt nok til å blåse straffe, og jeg har ikke god nok posisjon til å dømme straffe der, sier Grenå Pettersen. 

Ivar Sollie Rønning var også frustrert over manglende effektivitet etter kampen.

- Vi får ikke ballen inn, og det er frustrerende. Vi har mange nok sjanser, men det ville seg dessverre ikke, sukker han.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00