– Det ser veldig spennende ut nå, forteller Nordby Johansen.

Han har store forventninger med den stallen som nå er på plass i HamKam.

- Jeg står vel i fare for å miste hodet, men jeg sa vel da vi presenterte Petter (Vaagan Moen) og i fjor at vi har ambisjoner om opprykk. Det vil være en helt naturlig målsetning sånn det ser ut nå, sier Nordby Johansen, som hevder de ikke har signalisert noen spesielle forventninger til resultater ned til Kevin Knappen.

– Men det er viktig for oss å signalisere at vi ønsker å bygge HamKam som klubb, uavhengig av divisjon. Det er ikke sånn nå at om HamKam ikke rykker opp nå så raser hele verden og det blir totalt kaos. Vi ønsker oss ikke tilbake til 2014. Vi vil bygge klubb og ha en tydelig sport, sier styrelederen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.