HAMAR: Det var etter rundt 23 minutter mot Vålerenga torsdag at Ringberg gikk i bakken etter å ha fått albuen til Kristofer Hæstad trykket inn i tinningen.

TV-reprisen viste at VIF-spilleren burde fått minst gult kort for albuen.
Med tanke på den stygge hevntaklingen på Oluwasegun Abiodun tidligere i kampen, var det flere som mente Doffen var heldig som ikke ble utvist allerede da.
Først i andre omgang fikk han gult kort for å ha taklet John Anders Rise bakfra.

Verre enn Pelu
HA-sporten mente også at Doffens albue er verre for fotballen enn John Pelus filming på Lerkendal. Det får vi støtte for i HamKam.

- Det er jeg helt enig i. Jeg ble helt borte vekk av den albuen. Det er den verste hodesmellen jeg har fått noen gang. Det verste er at det føltes som han gjorde det med vilje, sier en fortsatt omtåket Markus Ringberg til HA-sporten.
HamKams sportssjef Lars Tjærnås likte heller ikke det han så. Også han synes dette er verre enn Pelus filming.
- Jeg er helt enig, men vi kan ikke gjøre noe formelt. Det kan vi kun gjøre når dommeren ikke har sett noe. Og her så han det. Og dømte frispark, men lot det ufattelig nok være med et frispark. Hvor lista ligger for gule og røde kort og straffer ligger, må du være romforsker for å forstå, sier Tjærnås.

Vil spille mot Valdres
For Ringbergs del handler det nå om å bli klar i hodet igjen til cupkampen mot Valdres. Han tok det rolig i går. Og skal gjøre det samme i dag.

- Jeg håper og tror jeg er klar til kampen mot Valdres. Den kampen skal vi vinne, selv om det ikke blir noen lett kamp. Valdres er et bra 2. divisjonslag som scorer en del mål. Jeg tror de føler de har muligheten mot laget som ligger sist i Tippeligaen. Derfor må vi gi alt.
- Så skal vi ta en liten ferie og komme sterkt tilbake. Vi må ta oss selv nakkeskinnet og krige i hver eneste kamp. Vi skal overleve i Tippeligaen, sier Markus Ringberg.

Men først skal HamKam altså bryne seg mot Valdres i 2. runde. At kampen går på kunstgress gjør ikke saken lettere for grønnbuksene. HamKam er nemlig ikke kjent for å være et spesielt godt kunstgresslag.
Juha Pasoja er tilbake til kampen mot Valdres, mens Olivier Karekezi fortsatt er borte på landslagsoppdrag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.