OSLO: Tommy Øren gjorde en god kamp fra start, selv om det var lenge siden han hadde startet en obligatorisk kamp som spiss.

- Det var store rom og mye løping, men jeg føler jeg fikk til mye og at vi skapte mange sjanser. Det hjelper ikke mye når vi taper, sier Øren.
Han har gode minner fra Ullevaal etter at han scoret det avgjørende målet for Sogndal mot Vålerenga da laget rykket opp i eliteserien i 2000.
I går lå han bak scoringen igjen, med skuddet fra 25 meter som gikk via ryggen til Ringberg, og bekreftet at han vil kjempe om spissplassene.
- Det er spiss jeg vil være, selv om det er hard kamp om plassene. Jeg er ganske lik i spillet som Karekezi. Men jeg har god tid, og vil gjerne bygge meg opp skikkelig. Målet mitt er å jobbe meg til fast plass i høstsesongen, smiler Øren.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.