HAMAR: - Vi må være nøye mot Stabæk, sier Håkan Malmström, som er på veg tilbake. I går trente han for fullt sammen med sine lagkompiser på Briskeby.
- Hvis Arne vil ha meg med søndag, er jeg klar, sier den svenske forsvarsspilleren.

Han spilte i generalprøven mot Strømsgodset for en måned siden, men pådro seg en strekk på baksiden av låret to treninger senere.
Også Marius Gullerud og Vegar Bjerke er klare til kamp, mens Adem Güven og Srdjan Urosevic trente alternativt i går:
- Güven fikk et kne i hofta på torsdagstreningen, men skaden er ikke verre enn at han er klar til kampen mot Stabæk. Når det gjelder Urosevic, er jeg mer usikker, sa fysioterapeut Hans Noet etter treninga på Briskeby.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.