Det forteller leder for sportsutvalget, Kai Kristiansen.

– Klubben og Truls har vært i dialog i noen uker nå, men har ikke kommet til noen enighet ennå, sier han.

Nærmer seg et punkt

For folk som har fulgt HamKam lenge kan det være vanskelig å se for seg Jevne Hagen spille for et annet lag.

Nå har det gått så langt at Kristiansen snart mener klubben må se seg om etter andre alternativer.

– Nå er vi der at vi snart må bli enige. Enten blir man enige om å fortsette sammen eller ikke. Nå nærmer det seg det punktet at klubben snart må begynne å se seg om etter andre spillere, sier Kristiansen.

Han påpeker at klubben har et sterkt ønske om at Jevne Hagen er HamKam-spiller neste sesong.

– Det har vi vært tydelige på hele vegen, sier han.

– Ikke utenkelig

Jevne Hagen, som har vært HamKam-spiller siden 2004, forteller at han forstår at klubben må ha en avklaring.

– Jeg ønsker også å komme i havn, og jeg vil aller helst være HamKam-spiller i 2018. Men slik ståa er nå så er vi altså ikke enige, sier han.

Selv om fokus i all hovedsak har ligget på å få på plass en avtale med klubben, forteller modølen at det ikke lenger er utenkelig å forlate klubben.

– Nå er jeg 30 år og ferdigutdannet lærer. Hadde du spurt meg for fem år siden så hadde det vært utenkelig å trappe ned fotballkarrieren, men nå er det ikke det lenger. Det ville ikke vært noen krise for meg i så fall, sier Jevne Hagen.

På spørsmål om han kunne tenke seg å finne en ny klubb dersom partene ikke blir enig, svarer han slik:

– Det ser jeg ikke på som spesielt sannsynlig, nei. Da er det mer sannsynlig at jeg trapper ned.

Har engasjert agent

Han har engasjert agent Tore Pedersen til å forhandle med HamKam.

– Jeg synes det er fint å ha noen for meg til å prate min sak. Jeg har hatt med han å gjøre siden 2007, forteller Jevne Hagen.

Kevin Knappen er i hvert fall klar på at han aller helst har med seg modølen kommende sesong.

– Jeg har vært tydelig på det hele tiden. Truls ser jeg for meg i en viktig rolle neste sesong også. Da tenker jeg både i elleveren, på trening og utenfor banen. Jeg håper han blir med oss videre, sier Knappen.

Torsdag samles HamKam etter en periode med egentrening.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.