• LOKALDERBY: HamKam vant 3–1 da de møtte Brumunddal på Sveum. Her ordner Dala-keeper Tor Torgersen opp inne i feltet.FOTO: Arve H. Blystad

Kevin Knappen har vært hovedtrener i ni kamper. Det har gitt 18 poeng (se egen tabell). Det er to poeng i snitt. Kent Bergersen hadde 1,2 poeng i snitt på sine fem kamper som hovedtrener i HamKam.

Bergersens siste kamp som HamKam-trener var borteoppgjøret mot Elverum (0-5). Før Knappen ble klar tok HamKam tre seiere på tre forsøk med Chris Twiddy som sjef.

Søndag kommer Elverum til Briskeby.

Gode prestasjoner

– Du kan si at vi har utlignet Elverum på det aller meste. Vi har veldig gode muligheter mot Elverum søndag, og jeg har lyst på seier. Elverum skal være gode for å få med seg poeng hjem, sier Kevin Knappen, og fortsetter med litt om de ni kampene han har vært hovedtrener:

– Hønefoss-kampen var under pari, men resten av kampene burde vi vunnet komfortabelt. Vi stanget litt i starten etter at jeg kom inn. Kanskje spillerne ville litt for mye med ny trener på benken. Men etter hvert satte det seg godt, og i det siste har vi jevnt over levert gode prestasjoner, sier HamKam-treneren.

Viktige punkter

Dette er tingene som Knappen er mest fornøyd med utviklingen på:

; Er mer direkte i spillet.; Det er flere pasningsalternativer framover.

; HamKam jobber som et lag nå.

; Viljen til å vinne tilbake ballen er mye større.

– Det handler om å være et kollektiv, et maskineri som ruller på. Det har jeg skjønt at HamKam har vært litt skjøre på tidligere.

HamKam-treneren er også godt fornøyd med at spissen Saihou Jagne scorer jevnt og trutt.

Riktig posisjon

– Han er kvass nå, men burde scoret tre mål til mot Tynset sist. Der var ikke uttellinga helt topp, men han er ofte i riktig posisjon nå, sier Kevin Knappen, som har fire seiere på de fem siste kampene som HamKam-trener.

Uavgjort-kampen mot Gjøvik Lyn drar ned den statistikken. Da ledet HamKam 2–0 til det gjensto noen få minutter.

Kampen endte til slutt 2–2.

– Det er en av de kampene vi burde vunnet komfortabelt, sier HamKam-treneren.

De siste tre kampene har HamKam slått Nybergsund borte (4-3), Nardo hjemme (3-0) og Tynset borte (3-1). Elverum slo Molde 2 4–0 hjemme på Sentralidrettsplassen søndag.

I runden før ble det 3–2-seier borte mot Stjørdals Blink.

KNAPPENS TABELL

Elverum 22

Hønefoss 20

HamKam 18

Nybergsund 15

Brumunddal 12

Byåsen 12

Gjøvik Lyn 12

Nardo 11

Stjørdals Blink 11

Strindheim 11

Molde 2 9

Brattvåg 7

Rosenborg 2 6

Tynset 5

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.