Hamar
- Det var kjedelig at vi fikk den siste før ferien. Det hadde passet bra å komme oss tilbake på sporet mot Mjøndalen, men vi må bare finne tilbake til der vi var. Alle lag i 1. divisjon har en dårlig periode, og det handler om å gjøre den kortest mulig, sier Dahle, som påpeker at søndagens resultater gjør at de kunne meldt seg enda mer på i toppen med seier.
- Men litt for mange spillere har ikke levert bra nok, meg selv inkludert. Jeg har ikke vært i bra nok form, og forventer mer av meg selv. At jeg skal skape mer for laget, sier Dahle som nå ser frem mot Stabæk-kampen søndag.
- Arbeidet begynner allerede mandag. Jeg tror det er en fin kamp for oss til å finne tilbake til der vi var. Det tror jeg vi skal klare.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.