HAMAR: Vegard Skogheim er KIL-fansens favoritt til å ta over trenerjobben etter Thomas Berntsen på Gjemselund.

- KIL er ikke tema for meg, sier Arne Erlandsens assistent.
I en avstemning i avisa Glåmdalen mener 33,4 prosent av de spurte, at Vegard Skogheim bør gjøre come back som KIL-trener. 24,6 vil ha Drillo, 12,9 Trond Amundsen, 9,9 prosent vil ha Åge Steen, 5,9 Jørn Karlsrud og 4,7 prosent Svein Ivar Sigernes.
- Jeg har ikke hørt om den avstemningen og har ikke hørt noe fra KIL. Kongsvinger er ikke tema for meg. Det kan kan du skrive, sa Vegard Skogheim under formiddagsøkta på Ilsengbanen i går.
Vegard Skogheim var KIL-trener i fire sesonger. I fjor ledet Thomas Berntsen de røde til en 4. plass i serien. Nå ligger KIL på bånn.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.