HAMAR: I går ettermiddag manglet 13 mann da Arne Erlandsen ledet ettermiddagstreningen på Rasmussenbanen.

Tre av dem, Roman Kienast, Juha Pasoja og Olivier Karekezi, var opptatt med landslagssamlinger.
- Rent teoretisk kan hele stallen være frisk og rask til høståpningen mot Brann, sier Hans Noet, som har hatt mye å gjøre i år.
Det har ofte manglet seks, sju spillere på treningene. På det verste har halve spillerstallen vært skadd.
Skifte av underlag er blitt nevnt som viktigste årsak til alle skadene.

Beleilig EM-pause
Etter kampene mot Vålerenga 5. juni og Valdres 8. juni, venter ei tre ukers EM-pause.

Meget beleilig.
HamKam tar sommerferie uka etter cupkampen borte mot Valdres. Så begynner oppkjøringen til høståpningen hjemme mot Brann. En treningsleir i Alvdal, med en kamp mot Moss, står blant annet på programmet i oppkjøringen.
Mot Lillestrøm (0-0) manglet Tommy Øren, Håkan Malmström, Marcus Pedersen, Steve Cooreman, Srdjan Urosevic. Tom Kristoffersen, Pål Strand, Jan Michaelsen (spilte fem minutter) og Roman Kienast (på treningsleir med Østerrike).

Spøker for Cooreman
- Med full klaff, kan alle være spilleklare til kampen mot Brann, sier Hans Noet:

- Den det spøker mest for, er Steve Cooreman, som ble operert i kneet i Belgia i forrige uke og som trenger seks ukers opptrening. Tommy Øren (overtråkk) er klar i god tid. Malmström håper jeg kan trene om ei uke. Marcus Pedersen (kne) er jeg litt mer usikker på, og Urosevic trenger nok et par uker til. Tom Kristoffersen knytter det seg størst usikkerhet til. Han sliter med en overbelastning i bekkenregionen. Pål Strand (Gilmore's groin) ble operert onsdag og kan antakelig jogge allerede i morgen, sier Hans Noet.

Tre kamper
EM-pausen gjør sitt til at HamKam antakelig bare kommer til å spille tre kamper i løpet av 34 dager:

* Den framskutte eliteseriekampen mot Vålerenga på Ullevaal torsdag 5. juni (se egen sak).
* 2. runde i cupen borte mot Valdres søndag 8. juni.
* Treningskamp mot Moss i Alvdal 21. juni.
Så blir det rekordtidlig «høståpning» mot Brann på Briskeby lørdag 28. juni.
Siden kampen mot Tromsø (terminfestet 1. juni) er utsatt, antakelig til onsdag 6. august, blir det travelt på nye Briskeby til sommeren og høsten.
Etter EM-pausen, har HamKam hele ti hjemmekamper og sju borte å se fram til.
Pluss noen mulige cupkamper…

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.