Hør hele podcasten her!

Les også: Freder Helstrup og tar selvkritikk

Både kampen mot Notodden og kampen mot Aalesund endte med tap for HamKam, som nå har meldt seg på i feil ende av tabellen. Mannen med 15 sesonger i grønt og hvitt, Truls Jevne Hagen, er bekymret for ''cupfinalen'' mot Tromsdalen.

- Det er ikke veldig lett å møte lag som har ingen ting å tape. Vi vant der i fjor, og da sa jeg i garderoben etter kamp at dette var en veldig utypisk kamp for oss å vinne, sier mannen med 258 kamper for HamKam, før han fortsetter:

- Det kan snike seg inn tanker om at hvis vi taper her nå, så er vi i ''deep shit'', sier Hagen.

Lest denne?: Planen som aldri burde vært prøvd

Overrasket over helstrup

I ''Corner''-sendingen til Hamar Arbeiderblad etter kampen mot Aalesund uttalte Gaute Helstrup at han ''stilte seg selv noen spørsmål'' om han var riktig mann til å snu skuta for HamKam, det får Rune Steen Hansen til å heve øyenbrynene. 

- Jeg stussa veldig over det intervjuet da jeg hørte det. Jeg opplever det som at dette er en trener som begynner å bli ''mør''. Gaute Helstrup er en så dedikert fagmann at når han ikke lykkes, så tror jeg han tar det veldig innover seg, sier Steen Hansen, og følger opp:

- Jeg tror ikke han tåler så mange flere skuffelser før han trekker seg, avslutter han.

Videre snakkes det om kampene som har vært, Truls Jevne Hagen sitt beste HamKam-minne, samt en historie om da Jevne Hagen var uenig i All-star laget på julecupen for sju år siden. 

Hele episoden finner du her

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.