Hør hele podcasten her!

Les også: Freder Helstrup og tar selvkritikk

Både kampen mot Notodden og kampen mot Aalesund endte med tap for HamKam, som nå har meldt seg på i feil ende av tabellen. Mannen med 15 sesonger i grønt og hvitt, Truls Jevne Hagen, er bekymret for ''cupfinalen'' mot Tromsdalen.

- Det er ikke veldig lett å møte lag som har ingen ting å tape. Vi vant der i fjor, og da sa jeg i garderoben etter kamp at dette var en veldig utypisk kamp for oss å vinne, sier mannen med 258 kamper for HamKam, før han fortsetter:

- Det kan snike seg inn tanker om at hvis vi taper her nå, så er vi i ''deep shit'', sier Hagen.

Lest denne?: Planen som aldri burde vært prøvd

Overrasket over helstrup

I ''Corner''-sendingen til Hamar Arbeiderblad etter kampen mot Aalesund uttalte Gaute Helstrup at han ''stilte seg selv noen spørsmål'' om han var riktig mann til å snu skuta for HamKam, det får Rune Steen Hansen til å heve øyenbrynene. 

- Jeg stussa veldig over det intervjuet da jeg hørte det. Jeg opplever det som at dette er en trener som begynner å bli ''mør''. Gaute Helstrup er en så dedikert fagmann at når han ikke lykkes, så tror jeg han tar det veldig innover seg, sier Steen Hansen, og følger opp:

- Jeg tror ikke han tåler så mange flere skuffelser før han trekker seg, avslutter han.

Videre snakkes det om kampene som har vært, Truls Jevne Hagen sitt beste HamKam-minne, samt en historie om da Jevne Hagen var uenig i All-star laget på julecupen for sju år siden. 

Hele episoden finner du her

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00