• SVARER: Truls Jevne Hagen, her avbildet under en seriekamp tidligere i år, ler av kameratens utspill og mener HamKam slår KFUM lørdag.

– Dersom Truls for eksempel er på veg gjennom, så kommer jeg til å sparke ham ned. Vi er gode kamerater, men ikke underveis i de 90 minuttene lørdag.

Det sier Kristoffer Hagen (KFUM) før møtet med Truls Jevne Hagen (HamKam).

De to har lagt mange sesonger bak seg sammen i HamKam.

– Som et lemen

Kristoffer har spilt for KFUM denne sesongen. Hver gang han er hjemme på Hamar tar han kontakt med kameraten, som han mener er lett å vippe av pinnen.

– Det er det bare å trykke på de rette knappene. Truls kan bli sint som et lemen, sier Kristoffer, som også har en god dialog med John Anders Rise.

– Men Rise er ikke like lett å komme under huden på.

Til vanlig har Hamar-gutten figurert som midtstopper for KFUM, men mot Kamma regner han med å spille midtbane.

Dermed er det duket for en midtbaneduell mellom Truls Jevne Hagen og Kristoffer Hagen.

– Jeg regner med at det kommer til å smelle i noen dueller. Meldingene vil helt sikkert også sitte løst. Selvsagt med et smil i munnviken, sier KFUM-spilleren.

Ler av Kristoffer

Jevne Hagen bryter ut i latter når HA-sporten konfronterer ham med kameratens uttalelser.

– Jeg ler både av og med Kristoffer. Han elsker å fyre opp, men jeg lar meg ikke lure så lett. Denne går jeg ikke på, gliser Truls Jevne Hagen, og legger til:

– Kristoffer tror det kanskje ikke selv, men jeg leser ham som en åpen bok.

Før sesongen inngikk de et veddemål om hvem som skulle score flest mål seg mellom denne sesongen, sammen med Brumunddals Sigurd Ertsås.

Foreløpig står Hagen med seks scoringer, mens Ertsås har to og Jevne Hagen én.

– Dette var noe Kristoffer kom på, etter å allerede ha scoret ett mål. Dessuten skulle plutselig mål i cupen også telle, etter at han noterte tre scoringer der, kommenterer Jevne Hagen.

– Oddsen lå på 1.20 for meg som vinner for en stund siden. Den kan jeg nok nedjustere nå, sier Kristoffer.

KFUM-spilleren føler seg trygg på at de kan tukte serieleder HamKam.

– Jeg ønsker Kamma opp til OBOS, men vi slår dem lørdag. Det tror jeg virkelig på, sier han.

Kamerat Jevne Hagen kontrer:

– HamKam vinner, tror jeg. Vi har en bred og god nok tropp til å ta tre poeng borte mot KFUM.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.