HAMAR: Roman Kienast hadde press på seg etter tapet i Bodø. Han måtte heve prestasjonen. I går var han banens beste.

- Det var ok. Jeg er godt fornøyd, men jeg kan mer, sier østerrikeren, som vartet opp med fintene og finessene vi så i fjor.
- Jeg hadde bare to treninger før serieåpningen. Nå har jeg trent godt, og også tatt noen ekstraøkter med sprinttrening og avslutninger. Kroppen kjentes bedre ut i dag.
Neste helg venter Lyn på Ullevaal. Østerrikes landslagssjef Josef Hickersberger er ventet på tribunen.
- Da bør jeg spille enda bedre. Jeg trenger å vise at jeg kan score mål her i Norge. Både med tanke på EM-sjansene og i forhold til å få spille. Det er press på spissene i HamKam. Vi har mange gode angrepsspillere. Formen min kommer, jeg vet jeg kan score mål. Mange mål, sier Kienast, som misset en enorm sjanse på 2-1.
- Hvordan var det mulig, Roman?
- Jeg vet ikke. Jeg har ikke svar på det.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.