Tobias Ødegård gikk inn i garderoben etter 5-0-tapet mot Elverum og strakk armen i været og tok på seg store deler av skylden for det flaue nederlaget.

Denne uken har han brukt til å jobbe hardt på treningsfeltet, for å vise at han fortjener å få en ny sjanse fra start, denne gangen under Chris Twiddys ledelse.

– Jeg er trygg på at Tobias slår tilbake. Han er en ganske sterk gutt, rent mentalt, sier Twiddy.

Vil vise seg fram

Ødegård var meget skuffet over seg selv etter at han var skyld i to baklengsmål sist helg.

– Det var ikke imponerende det jeg leverte forrige helg. Jeg har vært mye skadet, og Marius (Bratberg Lund, red.anm.) har gjort en god jobb mens jeg har vært ute, forklarer Ødegård.

Lørdag får Ødegård en ny sjanse i tospann med Francois Yabre. Bratberg Lund har vært småsyk denne uken, og Twiddy kommer derfor til å la Ødegård få muligheten til å revansjere seg fra start.

Den muligheten skal han utnytte, forteller han.

– Selvfølgelig vil jeg vise alle som bryr seg om HamKam at jeg er en god spiller. Jeg vil egentlig tilbake på banen så fort som mulig og vise hva jeg kan. Jeg har aldri spilt en så dårlig kamp som jeg gjorde mot Elverum, forklarer Ødegård til HA-sporten.

– Jeg har selvfølgelig lyst til å spille og revansjere den mildt sagt skuffende kampen forrige helg.

Ingen livsviktig kamp

Twiddy har hatt flere samtaler med Ødegård denne uken.

– Vi har pratet mye med Tobias, og han vet at han dummet seg ut forrige helg, og han har fryktelig lyst til å revansjere seg, sier han.

Twiddy vet hva lørdagens kamp betyr for HamKam. Med tap kan de risikere å havne enda lenger bak Elverum i toppkampen, som per nå ligger sju poeng foran laget fra Briskeby.

– Det er bare en fotballkamp. Det er ingen livsviktig kamp, for det finnes andre ting som er viktigere enn en fotballkamp. Men det er en kamp vi bør vinne, forteller Twiddy.

Han får støtte av Ødegård.

– Vi må vinne. Sånn er kanskje de fleste kampene framover. Jeg synes vi har hatt en god treningsuke, og det er god stemning i gruppa, selv om det har skjedd noe som ikke er så hyggelig. Vi vil vise, for dem som kommer på kampen, at vi kan underholde litt. Nå må det skje noe her, forteller Ødegård, som har stor tro på at HamKam-gutta endelig får vist hva de er gode for.

Jagne fra start

Chris Twiddy gjør flere endringer i laget til Stjørdals-Blink-kampen, og endelig er Saihou Jagne klar for å få muligheten fra start.

Saihou Jagne har slitt med lyskeproblemer siden før sesongstarten, men han fikk en drøy halvtime mot Elverum forrige helg.

Spissen har trent godt de siste tre ukene.

Etter hva HA-sporten erfarer er Jagne med fra start mot Stjørdals-Blink.

– Han føler seg sterkere og sterkere for hver uke nå. Han fikk en halvtime sist, så vi håper vi kan bruke ham enda mer i dag, forteller Twiddy, som ikke vil bekrefte at Jagne starter.

Emil Holst fortsetter mellom stengene, mens Truls Jevne Hagen, Francois Yabre, Tobias Ødegård og John Anders Rise danner forsvarsfireren.

Nico Mickelson, Franck Semou, Marius Hagen og Emil Dahle starter på midten, mens Ivar Solli Rønning og Jagne spiller på topp.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.