HAMASR: - Nei, hvorfor skulle jeg det? Det er latterlig at jeg blir nevnt i forbindelse med flere utvisningssituasjoner. Bare en gang hadde jeg fortjent rødt. Det var da jeg la ned Mattias Andersson utenfor 16-meteren på overtid mot Godset. Jeg er passe fornøyd med det jeg har gjort så langt, sier Førsund, en av fem på HamKams lag som har spilt alle åtte seriekampene denne sesongen.

Han leder HA-sportens spillerbørs klart, fire poeng foran Ivar Rønningen.

Stor oppmerksomhet
Arnar har fått stor oppmerksomhet så langt i sesongen:
* Han følte seg som en syndebukk da Lyn fikk straffespark etter 93 minutter på Ullevaal.

- Nigerianske Ighalo jobbet ikke akkurat hardt for å stå på beina, kommenterte Førsund etter det dramatiske straffesparket som ga Lyn 2-1.

* I andre kamp på rad, mot Aalesund borte, ble det blåst straffe mot Førsund.

- Jeg hadde vel tak i trøya til Aarøy, men han var like ille, sa Førsund til HA etter kampen, som Aalesund vant 5-0..

* TV-bildene viste klart og tydelig at Førsund felte Mattias Andersson utenfor 16-meteren tre minutter på overtid mot Strømsgodset på Briskeby. Dommer Kjetil Sælen dømte feilaktig straffe til Godset og glemte i farten å gi Førsund rødt kort. Straffesparket ga Godset 1-1.
* På Åråsen (0-0) mente tidligere HamKam-trener Frode Grodås at Førsund burde ha blitt utvist for et slag mot Occean.

- De får mene det de vil. Jeg synes ikke jeg skulle ha vært utvist, sier krølltoppen. Nå uten bart.

- Ikke noe å bevise
Torsdag venter en ny kraftprøve mot gamleklubben Vålerenga på Ullevaal.

- Føler du at du har noe å bevise, nettopp mot Vålerenga?
- Nei, jeg synes jeg beviste akkurat det jeg skulle da jeg spilte der.
Arnar har møtt Vålerenga både med Ørn og Sandefjord, men har aldri vært med på å slå Enga.
- Vi har store muligheter. Etter uavgjort på Åråsen, har vi hatt mange gode treninger. Målet vårt på Ullevaal må være å tivnge dem til å bruke mange lange baller i retning Bengt Sæternes. Jeg så Vålerenga tape 0-2 for Lyn. Det lugger litt for dem. Særlig framover. Men hva annet kan en vente? Det er mange nye spillere i Vålerenga, sier Arnar Førsund.

Ødelegger sommerferien
Etter cupkampen mot Valdres søndag, lar Arne Erlandsen gutta sine få åtte dagers sommerferie.

Alle får sommerfri, bortsett fra Førsund.
Han skal spille U-21-landskamp mot Island i Reykjavik torsdag.
- Jeg må prøve å få til en liten tre-firedagers ferietur etter landskampen. Jeg trenger det jo, jeg og.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.