Nybergsunds Erik Brenden og Raufoss' Oliver Berg prøvespiller for Bristol City på nivå tre i England. På spørsmål om disse har vært vurdert på Briskeby, svarer Skogheim følgende:
- Jeg kommenterer ikke navn før det er noe konkret. Alle kan være interessante, alle kan være uinteressante. Det handler også om sammensetning av stall, de to er ganske like. Berg har også kontrakt med Raufoss, men hvis noen har en million, er det greit.
Samtidig ramser han opp flere unge talenter som er i klubben.
- Vi har mange, men ingen snakker om dem. Hvis alle talentene skal hit, blir vi et 2. divisjonslag, sier Skogheim.
- Vi skal denne uka se på hvem vi ønsker å ha med videre i første omgang. Men vi må også se an prestasjonene i høst, og som klubb er det viktig ikke å selge deg ut for tidlig. Dersom vi skulle rykke opp, kan vi ikke ha 20 mann på kontrakt som holder 1. divisjonsnivå. Da må vi forsterke. Så det gjelder å ha minst to tanker i hodet på en gang.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.