BERGEN: Hamar-gutten Petter Vaagan Moen ble en av Branns største helter mot gamleklubben. Fra sin venstrekantposisjon hadde han den målgivende pasningen til Azar Karadas 2-1-scoring, før han selv satte inn et nydelig frispark i krysset bak Jon Masalin.

- Frisparket var spikeren i kista. Vi viste i dag at vi var gode selv om vi åpnet litt rufsete. Men vi visste at vi kom til å få uttelling på noen av de mange sjansene våre om vi bare fortsatte å male på, sier Vaagan Moen.
Mot HamKam hevet han seg etter en litt dårlig periode.
- Jeg føler jeg var god i vinter og god tidligere i sesongen. Jeg er litt skuffet over ikke å ha blitt tatt ut på landslaget, for det er det som er målet. Men det har gått dårlig for laget i det siste, og da har det også gått dårlig for meg. Det er der jeg har en jobb å gjøre. smiler venstrekanten, som føler med HamKam i den vanskelige situasjonen klubben er i.
- Selvfølgelig gjør jeg det. Jeg håper virkelig de holder seg.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.