24-åringen er tydelig stolt av å ha blitt presentert som kaptein for HamKam og leder for kapteinsgruppa på tre spillere.
Med seg som visekapteiner har han fått nykommeren Pekka Lagerblom og den rutinerte klubbspilleren Truls Jevne Hagen.
- Jeg lever som en toppidrettsutøver, og er glad for at hele spillertroppen har blitt enda bedre på detaljene i løpet av det året jeg har vært her, sier Adebahr til HA-sporten.

Sammensveiset gjeng

Midtbanespilleren hadde en fin debutsesong for HamKam i 2013, og den nyvalgte kapteinen tror årets utgave av Kamma kan ta nye steg i riktig retning.
- Veldig mange trener mye og godt. Det er stadig vekk flere spillere som står igjen etter trening for å terpe på detaljer. I tillegg er årets HamKam-stall enda mer sammensveiset enn den var i fjor, sier Adebahr som ikke har vært kaptein siden han spilte ungdomsfotball i Sverige.
Adebahr kom til HamKam etter tre sesonger i Ull/Kisa, og det var ikke økonomi som trakk Uddevalla-gutten til Hamar.
- Sportslig var HamKam et steg opp for min del, og jeg liker måten HamKam ønsker å spille fotball på, sier svensken som også er assistent på Kammas juniorlag og spillerutvikler for 2000-årgangen.

Skogheim ville ha flere

Vegard Skogheim er godt fornøyd med sin nye kapteinstrio.
- Jeg tror det er smart å ha tre stykker i ei slik gruppe. Viktor går foran med strålende holdninger, Pekka kommer utenfra og tilfører ny impulser og Truls representerer kontinuiteten i laget, sier Skogheim og avviser at en ledertrio er et bevis på at laget mangler den opplagte lederen.
- Tvert imot. Vi har så mange ledertyper, på forskjellige områder, at dette er med på å få mest mulig ut av hver enkelt, fastslår Skogheim.

Lugn svenske

Kammas nye kaptein er ikke en person som strør om seg med store ord. Han er langt mer fokusert på å lede gjennom å vise dønn solide holdninger.
- Jeg er opptatt av at gutta på laget har det bra, og jeg forsøker å være både konstruktiv og oppbyggende for kameratene mine, sier Adebahr, som bruker følgende tre stikkord for å beskrive seg sjøl:
* Seriøs.
* Snakker mye.
* Omsorgsperson.
Trener Vegard Skogheim beskriver kapteinen sin største styrke slik: Ansvarsfull.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.