HAMAR: - Ja, jeg har bare gode erfaringer med Aker Stadion. Jeg spilte der oppe, ikke med Vålerenga, men med både Sandefjord og Kongsvinger og var med på å vinne begge kampene, sier mannen som leder HA-børsen klart foran Ivar Rønningen. Arnar har 57 poeng, Rønningen 51…

- Ja, det er vel et bevis på at det har gått ålreit for meg personlig.

Spilt alle 900 minutter
Arnar Førsund er en av fire spillere som har vært med i alle ti kampene. Han er den eneste som har spilt samtlige 900 minutter.

- Har det vært veldig travelt og stressende å spille midtstopper for bunnlaget?
- Nei, faktisk ikke. Det er vel bare mot Aalesund, da vi røk hele 5-0, at det var ekstra travelt. Ellers synes jeg at vi har stått bra samlet defensivt, sier Arnar Førsund, som har hatt to forskjellige makkere i år: Juha Pasoja og Frode Bjørnevik.
- Det har ikke vært noe problem. Begge har vært gode. Jeg føler at jeg har hatt god kontakt med begge.
Basert på formasjonstrening den siste uka, blir Frode Bjørnevik Førsunds makker mot Molde. Pasoja blir defensiv midtbanemann på Røkkeløkka.

Vendepunkt
- Var Brann-kampen et vendepunkt?

- Ja, det tror jeg. Alle treningene etter ferien har vært veldig bra. Og det betyr ikke at vi først nå har skjønt alvoret. Det har vi skjønt hele tiden. Vi har prøvd like hardt i samtlige ti kamper. Det har bare ikke gått vår veg, sier HamKams U21-landslagsmann.
- HamKam og Molde har møtt hverandre i 27 kamper siden 1974. Begge har vunnet ni, og ni er endt uavgjort?
- Ja, det forteller en del om to jevne lag. Men siden Molde er en av klubbene vi bør få kontakt med, sier det seg sjøl at vi helst bør vinne på Røkkeløkka, sier Arnar Førsund, som har holdt god standard så langt i sesongen, men som også har vært innblandet i kontroversielle situasjoner.

Tre straffespark
Han har lagd tre straffespark mot Lyn, Aalesund og Strømsgodset og kunne ha vært utvist to-tre ganger. Sjøl synes han bare det er latterlig at han blir nevnt i forbindelse med flere utvisningssituasjoner. Men han mener at han hadde fortjent det røde kortet da han la ned Mattias Andersson utenfor 16-meteren mot Godset.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.