HAMAR: - Abiodun er fysisk klar for kamp, sier HamKams fysioterapeut hans Noet.

- Først må han trene fotball. Men jeg vet jo at han har trent veldig bra rent fysisk. Etter treningen i dag får vi vurdere ham. En skal aldri si aldri. I hvert fall ikke når det gjelder Abiodun, sier trener Arne Erlandsen etter gårsdagens positive beskjed.

Godt preparert
I fjor høst var Abiodun sterkt plaget av en slitasjeskade i kneet. Onsdag kveld kom HamKams nigerianske spiss tilbake etter et fem ukers opphold hos kneeksperten Lieven Maesschalk i Antwerpen i Belgia.

HamKams fysioterapeut Hans Noet likte at «Andy» var tilbake: :
- Jeg har nesten daglig hatt kontakt med Lieven Maesschalk. Han sier at han aldri har hatt en «pasient» som har hatt en bedre utvikling - rent fysisk - i løpet av en måned. Andy er et unikum. Han har fått veldig god oppfølging i Belgia og er veldigg godt preparert fysisk. Nå blir det spennende å se hvordan kneet reagerer når han kommer på kunstgras her på Børstad.

- Har savnet Hamar
- Det er godt å være tilbake i Norge og Hamar. Jeg har savnet HamKam og lagkameratene mine. Jeg føler sjøl at jeg har gjort en god jobb i Belgia, så får vi bare se hvor fort jeg er klar igjen. Kneet er så godt som det kan være. Jeg har ingen smerter lenger, sa en slank og tydelig veltrent Abiodun mens han hjalp Marius Gullerud med alternativ trening på Børstad.

Hemmelig våpen?
Dagens trening vil antyde hvor langt Andy har igjen og om han allerede kan være aktuell til Vikingkampen.
Arne Erlandsen håper naturligvis at dagens og morgendagens test blir positiv for Abioduns del. Han kan naturligvis godt tenke seg nigerianeren som hemmelig våpen mot Uwe Röslers hær.
Det at Abiodun snart kan bli spilleklar, er en god nyhet på Briskeby. HamKam sliter nemlig fremdeles, både med sjukdom og skader.

Michaelsen trener i dag
Influensaplagede Jan Michaelsen trente ikke i går heller, men Hans Noet regner med at han er på feltet i dag og er aktuell for Vikingkampen. Pål Strand, Tom Kristoffersen, Steve Cooreman, Knut Henry Haraldsen, Vegar Bjerke og Svein Inge Haagenrud var heller ikke på Børstad i går. Marius Gullerud trente alternativt.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00