Lars Jendal (17) trener med Lukasz Jarosinski hver eneste dag. Og han kan skrive under på at polakken er en tøffing.

– Han er litt gal, men på en positiv måte. Han er en tøffing og en veldig god keeper, sier HamKams unge reservekeeper som selv har tatt store steg i vinter.

Nå har han lagt på seg flere kilo muskler og ser mye mer robust ut. Og lengden har han fra før.

Jendal tror Jarosinski kan ha et poeng når det gjelder mentaliteten til unge norske spillere, men han føler seg ikke truffet selv.

– Jeg tror på det han sier om det. Det er kanskje litt lettere i Norge. Du må kanskje brøyte deg litt mer fram der han kommer fra, men for min egen del er jeg sikker på at fotball betyr like mye for meg som for han. Det er ikke noe å lure på. Jeg holder ikke tilbake noe.

– Men hvis du ikke lykkes, er det sikkert mye annet du kan gjøre?

– Ja, men det er ikke i mine tanker nå. Det er fotball som gjelder nå.

– Hva med Lukasz. Hva gir han Kamma?

– Han er en god skuddstopper. Og på trening gjør han få feil. Det vises også i kampene. Det er lite tull. Og så er han god i feltet. Jeg føler at alt dette smitter over på meg også. Det er fint å jobbe sammen med Lukasz, sier 99-modellen Lars Jendal til HA-sporten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.