HAMAR: - De var bedre enn oss i det meste. Vi hadde sjansen til å ta poeng etter to mål på dødball, men vi fikk som fortjent, sa en skuffet Vikingkaptein, Nicolai Stokholm, til Nettavisen etter 3-2-tapet på Briskeby.

- De var bra, og vi alt annet enn bra. En skuffende kamp av oss, mente kapteinen:
- Vi spilte 4-4-2 i stedet for 4-4-1-1 som sist, og det var på grunn av HamKam. Men også banen hindret oss i å spille vårt spill. Vi var veldig dårlige på defensive dødballer, sa Stokholm.
Til Rogalands Avis sa Stokholm:
- Vi kan ikke forvente å score mer enn to mål på bortebane. Det skal normalt holde til seier. Derfor er det irriterende at vi gir bort hele tre mål. Kapteinen mente at tapet var unødvendig.
Men han roser HamKam for deres styrke på dødballer:
- HamKam er faktisk veldig dyktige på dødballer. Det kan vi ikke ta fra dem.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.