Gatelaget-trener Kai Kristiansen mener HamKam har et stort samfunnsansvar som klubb.

- HamKam er mer enn fotball. Vi må ta et større ansvar enn bare å spille kamper hver søndag. Vi ser at HamKam er en viktig klubb for mange, og vi ser at det betyr mye for dem å spille for klubben. Her blir de ønsket velkomne, og det er veldig morsomt å se , sier Kristiansen.

Kristiansen har jobbet som journalist i HA, men han er nå fulltidsansatt i HamKam.

- Nå har jeg ansvar for de prosjektene vi har som klubb. Det er gatelaget, et prosjekt for mennesker med demens, vi har en ungdomsklubb, og så har vi et utstyrslaget for fattige barn. Vi har en del gode prosjekter på gang, sier Kristiansen.

- Jeg jubler når Kamma scorer, men det er enda morsommere når et menneske med demens kviker til, eller en spiller får det til å løsne på gatelaget, eller et barn kan få en sykkel - som kanskje ikke moren hadde råd til. Det er sånne ting jeg liker å jobbe med, sier han.

Han mener at HamKam har hatt en stor jobb med å få Hamar-folk til å like dem.

- HamKam har hele tiden vært fornøyd med omdømmet sitt. Men folk har ikke vært enige. Der har klubben gjort flere viktige grep for å få folk til å like klubben bedre. Og det har vi løftet oss, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.