Det har kommet mange fra Kongsvinger til Briskeby allerede 40 minutter før kampstart, og stemningen er god blant seiersvante gjester.

tror på seier

- Vi har et langt bedre lag enn HamKam, så jeg er helt sikker på at vi vinner. Jeg tror vi vinner 4-0. HamKam er lillebror, gliser Ståle Eikebråten.

- Jeg tror vi vinner 4-0, skyter Gunn Myårs inn. Vi hater ikke HamKam, for det orker vi ikke å bruke energi på, sier hun på spørsmål om HamKam er en hat-motstander.

- Vi har hatt mange gode kamper mot HamKam opp gjennom årene, og jeg tror vi vinner i dag også, sier Gunn, som har med seg den kjente beveren på kamp.

- Den er alltid med. Den har vært med til Bodø, så den er reisevant, gliser hun.

Ståle Eikebråten er glad for at forskjellen på lagene er så stor som den er.

- Vi koser oss veldig med at HamKam er så langt bak oss. Det er ingenting som er bedre enn å ha dem bak seg, sier Eikebråten.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.