Mye har vært sagt og skrevet om Kevin Knappens overgang fra Brumunddal til divisjonskollega HamKam.

Knappen, som signerte med Briskeby-klubben tirsdag i forrige uke, var ikke på trenerbenken da Kamma slo Brumunddal 3-1 på Sveum søndag.

sovende kjempe

I dag deltok han på sin første trening med sin nye klubb, og han innrømmer at han er spent på hva som venter ham.

- HamKam er en sovende kjempe, og jeg har lyst til å være med å bygge opp klubben. Ingen klubb er større i Hedmark, og HamKam bør være flaggskipet. HamKam er drømmejobben for alle som trener klubbene rundt, sier han.

går for opprykk 

Nå ser han fram til å prøve å ta igjen suveren Elverum - som ligger sju poeng foran HamKam på tabellen.

- De kommer ikke til å gå ubeseirede gjennom sesongen, så det er målet vårt å ta dem igjen. Jeg tippet HamKam som vinnerne før sesongen, og sånn sett har vi mislyktes hvis vi ikke klarer det, sier han.

Lørdag leder Kevin Knappen sin første kamp. Strindheim er motstander hjemme på Briskeby.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.