Det er ingen hemmelighet at det er bidragsytere som Ståle Solbakken, brødrene Haakonsen, Hage-familien og styremedlemmer som Truls Nordby Johansen og Audun Mathisen som har bidratt sterkt både med penger og overtalelsesgenskaper for å lande storfisken Petter Vaagan Moen.

Men HamKam er innforstått med at de trenger flere solide forsterkninger for å føle seg komfortable på at de er i førersetet med tanke på et opprykk.

– Vi har mange gode spillere i klubben, men vi trenger tre-fire til, sier Kevin Knappen.

– Vi håper det øvrige næringslivet kommer på banen i enda sterkere grad når de ser hvordan vi jobber nå. Vi føler vi er veldig nære å få til noe her nå, sier styreleder Truls Nordby Johansen, som enda en gang fastslår at opprykk neste år er målet.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.