• GLAD: Stein Arne Ingelstad er fornøyd med at Knappen har signert for HamKam.

Tidligere i kveld ble det kjent at Kevin Knappen har signert for HamKam.

Nå har daglig leder i HamKam, stein Arne Ingelstad, fortalt hvorfor de har valgt å ansette Kevin Knappen.

glad ingelstad

- Vi er veldig glade for å få inn Kevin. Vi har hatt en god dialog med ham de siste dagene, og nå gleder vi oss til å komme i gang med Knappen, sier Stein Arne Ingelstad.

Han tror Knappen kan få mer ut av laget enn hva Kent Bergersen var i stand til.

- Vi forventer at han tar laget videre. Han kjenner oss og og 2. divisjon, og vi forventer at han blir en katalysator.

god prosess

Ingelstad forteller at de har hatt en god tone med Brumunddal mens forhandlingene har stått på.

- Det har vært en ryddig og grei prosess mellom oss, sier han.

Kilder knyttet til Brumunddal forteller at også de deler HamKams syn på prosessen rundt Kevin Knappen.

Knappen leder ikke HamKam mot Brumunddal søndag. Fred Leo Nysæther leder Brumunddal, mens Chris Twiddy har ansvaret for Briskeby-klubben. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.