HamKam skapte flest sjanser, men måtte likevel gå til pause med uavgjort.

Dahle-scoring

Vertene skapte flest sjanser, og etter 29 minutter satte Emil Dahle inn kampens første goal. Saihou Jagne fikk ballen fra Ivar Sollie Rønning, stoppet og spilte på tvers. Dahle kom i fart, og han satte ballen ned til venstre for målvakt Magnus Rønnekleiv.

Men to minutter senere skapte Strindheim balanse i regnskapet. En dødball ble slått inn foran unge Lars Jendal, og Erik Rundi headet ballen i bue over ham og inn.

17 sekunder

Publikum hadde ikke rukket å sette seg på setene sine før det smalt i reklameskiltet bak Rønnekleiv. En frispilt Jagne kom hele alene med målvakten, men forsøket - på nesten åpnet mål - gikk like utenfor stolpen.

Like etterpå var Emil Dahle på farten. Han dro av to mann, la ballen over på venstre og prøvde å sette ballen ned i det lengste hjørnet. En Strindheim-forsvarer fikk foten på kula, og HamKam fikk kun et hjørnespark.

- Den skal jeg sette i mål. Jeg trodde den skulle gå inn, og det er så frustrerende at vi ikke klarer å avgjøre, sier en skuffet Emil Dahle.

HamKam fortsatte å skape muligheter, og både Sollie Rønning og Tobias Ødegård hadde hver sin kjempesjanse til å sette inn 2-1.

12 store sjanser

- Vi skaper kanskje 12 store sjanser, og det føles ut som et ran, sukker Emil Dahle, som ikke ville prate så mye om sin egen scoring.

- Den har ikke så mye å si når jeg bommer på store muligheter. Jeg prøver bare å treffe ballen reint, og det klarer jeg. Men det har ikke noe å si nå, sier han.

- Jeg har ikke vært med på større sjansebonanza uten å klare å avgjøre, sa en skuffet Kevin Knappen. 

HamKams lag (4-4-1-1): Lars Jendal - Truls Jevne Hagen, Francois Yabré, Tobias Ødegård, Thobias Ndungu - Nicholas Mickelson (Christoffer Mbamba fra 46.), Henrik Lehne Olsen (Mikkel Gran Frankmo fra 64.), Franck Semou, Emil Dahle - Ivar Sollie Rønning - Saihou Jagne (Valentin Blaka fra 82.).

Benk: Emil Holst, Marius Bratberg Lund, John Anders Rise, Christoffer Mbamba, Valentin Blaka, Mikkel Gran Frankmo, Rytis Leliuga.

Les også
SPORT HATV: Sjekk det sjansesløseriet!
Les også
SPORT HATV: Knappen forklarer sjansesløseriet.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00