- Å tape to fotballkamper er på ingen måte noen krise, men vi ønsker å komme oss inn på vinnersporet så kjapt som mulig, sier Skogheim, som samlet støtteapparatet sitt til et møte i går ettermiddag.

- Spillerne hadde sitt eget møte, uten trenere til stede, forteller Skogheim, som hadde med seg følgende oppsummering fra ledermøtet:

- Vi skal gjøre ting enda enklere, og sørge for at spillerne gleder seg enda mer til å trene, sier HamKam-sjefen.

Udramatisk møte

Mer trøkk og mer intensive treninger, mindre formasjonstreninger hvor spillerne må tenke og fundere, er sjefens oppskrift på treningsfeltet framover.

Skogheim understreker også at det er helt normalt at spillerne har møte uten at han selv er til stede, og at det var han som bad gutta om å snakke sammen i går.

- Oppdraget fra meg var enkelt: Hvordan snu dette raskest mulig? forteller Skogen, som ønsker å overlate til spillerne selv å fortelle hva utfallet av deres møtet ble.

- De har informert meg, og vi er veldig enige, smiler treneren.

Langt unna krise

- Du er ikke redd for at separate møter er med på å gjøre to tap mer dramatisk enn hva de faktisk er?

- Det kan hende det kan oppfattes slik av dem rundt oss, men slike møter er faktisk en del av måten vi jobber på gjennom en hel sesong. Forskjellen denne gangen var at jeg varslet dagens møte rett etter tapet mot Nest-Sotra, sier Skogheim som har studert tapet grundig på video.

- Som alltid er det små marginer som gir veldig store utslag, og alle baklengsmålene er mulig å unngå, kommenter Skogheim.

- Var du og spillergruppa forberedt på null poeng etter kampene mot Hødd og Nest-Sotra?

- Det har vi ikke tenkt på i det hele tatt. Jeg er like lite forberedt på full pott, som null poeng, sier HamKams trener.

Truls Jevne Hagen, som er en del av Kammas kapteinstrio, opplevde gårsdagens spillermøte som lite dramatisk, men likevel selvkritisk.

- Stange gjennom betong

- Kort fortalt snakket vi om at de ulike lagdelene må jobbe med de enkle tingene. For oss bak på banen er det snakk om å banke ballen kynisk vekk fra eget felt, og framover må de offensive spillerne stange hodet gjennom betong for å score mål, sier backen, som synes Kamma har blitt stresset i seriekampene.

- Vi var langt bedre til å jobbe tålmodig om vi kom under i treningskampene, og må finne tilbake tryggheten, sier Hagen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.