- Det var få som skjønte hvorfor jeg i det hele tatt ble utvist mot Vålerenga, og det er ganske latterlig at jeg må stå over så mange kamper, sier Henrik som aldri tidligere i sin karriere har blitt utvist.

- Dette var første gangen, og det verste er at jeg ikke engang var borti VIF-spilleren, sier Lehne Olsen.

Kamma-spilleren sendte inn sin versjon av utvisningen rett etter kampen, uten at det ble tatt hensyn til.

- Siden jeg fikk to kampers karantene kan ikke min rapport ha betydd særlig, sier Henrik som ikke tror Akershus Fotballkrets gir ham kortere straff.

- Fordelen er at jeg får trent skikkelig et par uker og kanskje får mer overskudd, sier Olsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.