Petter Vaagan Moen er inne i sin andre sesong for Strømsgodset.

En sesong som har gitt litt mindre spilletid enn han hadde håpet.

– Når jeg har spilt har jeg vært rimelig fornøyd. Jeg spilte mye i sommer, lite i vår, forteller han.

Varierende spilletid

I Tippeligaen har han syv kamper fra start denne sesongen, og 12 som innbytter. Det har gitt én scoring og to målgivende pasninger, og totalt 816 spilleminutter.

– Jeg spilte i forrige serierunde, så sesongen har gått litt opp og ned. Det er mange gode spillere her og mange unge spillere som Godset vil satse på, og det er litt annerledes, forklarer han.

Tidlig i høst pådro han seg også en strekkskade i låret, etter en periode hvor han hadde fått flere kamper fra start.

– I vår spilte jeg mye mindre enn det jeg håpet på, men spilte bra med kamper i sommer. Så var jeg ute med en liten strekk, og da var det 6-7 kamper i den perioden. Det var veldig dumt, sier Vaagan Moen.

Før sesongen uttalte han til HA-sporten at han håpet på en sentral rolle i laget. Slik har det bare tidvis vært denne sesongen.

– Det er kamp om plassene. Det har ikke vært optimalt, men jeg har spilt mange matcher, så det har vært greit sånn sett. Men ambisjonene var å spille enda mer. Jeg hadde håpet å spille fast når jeg var skadefri, men det vil vel alle, ler Vaagan Moen, som ikke har fått noen begrunnelse for hvorfor han ikke har spilt flere kamper i år.

– Nei, det har vel vært sånn hele veien i Strømsgodset, at jeg har spilt mindre enn det jeg hadde håpet på. Hadde de følt at jeg hadde fortjent det, så hadde de sikkert brukt meg. Jeg vet ikke, jeg har ikke snakket med dem om det, forteller han.

Ikke tenkt på Hamkam

Hamar-gutten har hatt en lang og innholdsrik karriere, og har igjen ett år av avtalen sin med Strømsgodset.

Det mange på Hamar spør seg om er når og om Vaagan Moen kommer til å avslutte karrieren i HamKam.

Dette er ikke noe han selv har tatt stilling til foreløpig, og han er kun fokusert på å gjøre det best mulig for Godset.

– Jeg har ikke hørt noe fra HamKam. Det er heller ikke noe jeg har tenkt på nå. Jeg har kontrakt ett år til her, det er alt jeg tenker på, sier Vaagan Moen, som hadde håpet på cupfinale på Ullevaal Stadion mot Rosenborg i november.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.