Petter Vaagan Moen er inne i sin andre sesong for Strømsgodset.

En sesong som har gitt litt mindre spilletid enn han hadde håpet.

– Når jeg har spilt har jeg vært rimelig fornøyd. Jeg spilte mye i sommer, lite i vår, forteller han.

Varierende spilletid

I Tippeligaen har han syv kamper fra start denne sesongen, og 12 som innbytter. Det har gitt én scoring og to målgivende pasninger, og totalt 816 spilleminutter.

– Jeg spilte i forrige serierunde, så sesongen har gått litt opp og ned. Det er mange gode spillere her og mange unge spillere som Godset vil satse på, og det er litt annerledes, forklarer han.

Tidlig i høst pådro han seg også en strekkskade i låret, etter en periode hvor han hadde fått flere kamper fra start.

– I vår spilte jeg mye mindre enn det jeg håpet på, men spilte bra med kamper i sommer. Så var jeg ute med en liten strekk, og da var det 6-7 kamper i den perioden. Det var veldig dumt, sier Vaagan Moen.

Før sesongen uttalte han til HA-sporten at han håpet på en sentral rolle i laget. Slik har det bare tidvis vært denne sesongen.

– Det er kamp om plassene. Det har ikke vært optimalt, men jeg har spilt mange matcher, så det har vært greit sånn sett. Men ambisjonene var å spille enda mer. Jeg hadde håpet å spille fast når jeg var skadefri, men det vil vel alle, ler Vaagan Moen, som ikke har fått noen begrunnelse for hvorfor han ikke har spilt flere kamper i år.

– Nei, det har vel vært sånn hele veien i Strømsgodset, at jeg har spilt mindre enn det jeg hadde håpet på. Hadde de følt at jeg hadde fortjent det, så hadde de sikkert brukt meg. Jeg vet ikke, jeg har ikke snakket med dem om det, forteller han.

Ikke tenkt på Hamkam

Hamar-gutten har hatt en lang og innholdsrik karriere, og har igjen ett år av avtalen sin med Strømsgodset.

Det mange på Hamar spør seg om er når og om Vaagan Moen kommer til å avslutte karrieren i HamKam.

Dette er ikke noe han selv har tatt stilling til foreløpig, og han er kun fokusert på å gjøre det best mulig for Godset.

– Jeg har ikke hørt noe fra HamKam. Det er heller ikke noe jeg har tenkt på nå. Jeg har kontrakt ett år til her, det er alt jeg tenker på, sier Vaagan Moen, som hadde håpet på cupfinale på Ullevaal Stadion mot Rosenborg i november.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00