Lørdag omtalte HA-sporten Kevin Knappens tordentale til spillergruppen, da han oppfattet spillerne som skuffet etter å ha sikret tre poeng og serieledelse.

Jevne Hagen mener det var riktig av sjefen.

– Vi fortjente å få kjeft av ham. Vi er ikke så gode at vi ikke skal bli glade når vi får tre poeng. Vi er ikke Barcelona, liksom, sier han.

Også Knappen føler at spillerne har respondert positivt på beskjeden han ga dem.

– Vi må ikke tro at vi er bedre enn det vi. Andreomgangen var ikke bra, men vi må glede oss når vi vinner. Så får vi vente og ta tak i andre faser i spillet, sier han.

– Uka har vært god. Vi har evaluert det vi gjorde mot KFUM. Og der fant vi mye positivt, men også noe som ikke var bra, som vi vil gjøre noe med, sier han.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.