HA-TVs fotballmagasin Corner rangerer 1. divisjon og setter søkelys på HamKam i årets første sending fra Briskeby.Der kommer det fra at Vegard Skogheim mener HamKam har et sterkere lag i år enn det som ble nummer fem i fjor og som seinere røk ut i kvalikkampene mot Ranheim.

Nå sikter HamKam mot opprykk.

Planen er opprykk

- Vi skal kjempe i toppen, fastslår Skogheim, som heller ikke plages av at det i HamKams strategiplan står nedskrevet at laget skal rykke opp i år.
- Det har jeg ingen problemer med, sier Skogheim som selv er inne i sitt siste kontraktsår som HamKam-trener.

Av viktige spillere i fjor er Oddbjørn Lie, Edmir Asani, Anders Nedrebø, Emil Dahle og Vegar Bjerke borte fra HamKam. Inn har Pekka Lagerblom, Christophe Psyché, Magnus Sylling Olsen, Ibrahim Fofanah og Heidar Geir Juliusson. Skogheim er klar på at dette gjør at HamKam har styrket laget.

Finsk kvalitet

Særlig finnen Pekka Lagerblom får skryt av Skogheim i Corner. Lagerblom har landskamper for Finland og han har erfaring fra flere store klubber i Tyskland. Men da som midtbanespiller.
I HamKam skal han spille midtstopper.

- Vi har fått en god fotballspiller med masse erfaring. Han er egentlig for god til å spille i 1. divisjon, sier Skogheim.HA-sportens fotballekspert Kai Kristiansen, som tidligere har spilt midtstopper for HamKam og trent lag som Brumunddal, Nybergsund og Lillehammer, er derimot ikke like sikker på at HamKam har forsterket seg.

Klikk deg inn på videoen for å få med deg hele fotballdebatten i Corner.
Der blir også hele tabelltipset for årets 1. divisjon presentert.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.