Vegard Skogheim overrasket mange, da han satset på lange baller og bakromstrusselen Bekkevold borte mot Stabæk. Etter å ha spilt 4-3-3 i hele år, la HamKam-treneren om til en gjennombruddshissig 4-4-2-formasjon, med Tore Andreas Gundersen og Daniel Bekkevold i tospann på topp.

Overraskelsesmomentet fungerte til det fulle, og HamKam banket Bærums-laget 5-1 på Nadderud.

- Bekkevold og Gundersen er formspillere, og formspillere er viktige nå. Vi overrasket nok Stabæk litt med 4-4-1-1, eller 4-4-2, med Gundersen som hengende spiss, smiler Skogheim lurt, etter festforestillingen i Bærum.

Mange endringer

Bekkevold skjøv Erik Tønne ut på benken. Unggutten leverte både mål og assist, og er svært fornøyd med sin første kamp fra start i Adeccoligaen.

- Jeg føler jeg utnytta sjansen. Rollen min var å løpe i bakrommet, og det fungerte, oppsummerer han tilfreds.

Aziz Idris og Edmir Asani var begge suspendert til dagens kamp, grunnet gule kort. Det ga Håkon Aalmen sjansen i midtforsvaret, og kaptein Oddbjørn Lie er fornøyd med stoppervikarens prestasjon.

- Jeg synes hele den bakre fireren fungerer bra i dag. I dag er vi nok vanskelige å spille mot. Hele laget gjør en god kamp, og det gjør det letere for oss bak der også, sier den Aalesund-klare stoppersjefen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.