Hamar
- Jeg er sjef for dette, og vi i trenerapparatet er harde i evalueringen av oss selv, sier Skogheim.
- Klager spillerne på dere?
- Ikke til oss. De innser at de har prestert for dårlig, og det har også vi i støtteapparatet gjort. Vi må jobbe enda hardere for å få fram budskapet bedre.
- Hva gjøre du for å snu trenden?
- Det er egentlig ikke noe hokus pokus. Vi vet vi kan. Vi evaluerer oss selv etter kampene, vi ser video av motstanderne før kampen og vurderer styrker og svakheter. Det gjør vi hver gang.
- Mandag var støtteapparat og spillere samlet til halvannen times knallhard evaluering, og jeg tror det er begynnelse på noe som kan snu. Nå for tiden tenker spillerne for mye på konsekvenser, og blir redde for å gjøre feil. Nå gjelder det å få løst opp.
Skogheim sier han forstår at det blir stilt spørsmål ved det de gjør.
- Men det er nå jeg skal vise at jeg fortjener lønna. Jeg er veldig revansjesugen, og vi kommer tilbake, lover Skogheim.
Selv skal han på UEFA-prokurs og får ikke med seg søndagens seriekamp mot Bryne på Briskeby
- Jeg har forsøkt å få fri, men skal jeg få lisens, er jeg nødt til å delta på kurset som varer fra torsdag til onsdag i neste uke, sier Skogheim.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.