Styreleder Morten Kristiansen var stolt da han la fram tallene på årsmøte i kveld.
- Alt er lettere å håndtere nå. Vi er ikke avhengige av å fly etter folk for å få ettergitt gjeld. Jeg er veldig takknemlig. Det er mange som har bidratt for å få til dette. Nå er det opp til oss sjøl. Vi har alle muligheter nå, sier Morten Kristiansen.
HamKam gikk inn i 2013 med 1,9 millioner i ansvarlige lån og en negativ egenkapital på 2,5 millioner kroner.
- Endelig er vi i pluss. Vi er ute av såkalt rød sone. Vi er gode på økonomi nå, sier Kristiansen.
Klubben hadde et driftsresultat i 2013 på 773.702 kroner.
Det nye styret ser slik ut: Morten Kristiansen (leder), Mads Brannstorph, Jonas Waldeland, Audun Mathisen, Ivar Kampenhøy, Mari Skjærstad.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.